Boeken

Over de kop van een turnster

€ 21,99

Auteur: Shalina Groenveld

Opgroeien, onderwijs, ontwikkeling, topsportmentaliteit, doelgericht werken, doorzettingsvermogen, visualiseren, harde aanpak, vallen in het zwarte gat en weer opstaan.

Shalina Groenveld is een ex-turnster die jarenlang mee heeft gedraaid met de top van Nederland. De turnterreur en erkenning hebben aangezet tot het schrijven van dit boek. Met dit verhaal wil ze laten zien dat er een uitweg is. Een uit- weg uit het (mentale) lijden en een weg naar geluk, vergeving, blijdschap en dankbaarheid.

Voeding & opvoeding

Leefstijl werkboek

€ 24,95

Auteur: Shalina Groenveld

Elke dag een vraag

Elke week aan je eigen plan en doelen werken

Meer energie en meer plezier in huis

Als moeder van twee kinderen en leerkracht in het basisonderwijs heb ik ervaring opgedaan met gedrag en denkwijzen van kinderen. Voeding en beweging is een belangrijk aspect van de opvoeding en het opgroeien wat voor onze toekomst belangrijk en uitdagend is. 

Werk aan een gezonde leefstijl voor lichaam en geest.

Voeding voor het lichaam is net zo belangrijk als voeding voor de geest.

Liefdevol en gezond opgroeien is belangrijk in deze mooie wereld.

Laten we met zijn allen van onbewust gewoon doen wat we allemaal (moeten) doen naar bewust voeden en opvoeden met een goed, blij en gelukkig gevoel.

In dit boek zit een 12-weken programma waarin je leert je eigen leefstijl te creëren, aan te houden en over te brengen op je kinderen. Deze ringband versie is makkelijk in gebruik. Het is de bedoeling dat je er zelf veel in schrijft en elke dag momentjes voor jezelf maakt om erin te lezen en te werken. Veranderingen kosten moeite, maar de aanhouder wint. Je wilt het beste voor jezelf en voor je gezin. Een gezond, blij en actief leven. Dit boek en de tips zullen je daarbij helpen, maar je zal het zelf moeten doen!

Leefstijl

Informatie en werkboek

€ 24,95

Auteur: Shalina Groenveld

Elke dag een vraag

Elke week aan je eigen plan en doelen werken

Meer energie en meer plezier in huis